Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (4.32 secunde)
In cursa pentru cumpararea uzinei Hidromecanica s-au inscris SIF Transilvania, Contactoare Buzau, Electroaparataj Bucuresti si omul de afaceri Lucian Girbacea. ... Din nou in cursa s-au inscris omul de afaceri Lucian Girbacea si SIF Transilvania, care detine deja 45% din actiunile fabricii.
Cele doua firme care trebuie sa finalizeze Sala Polivalenta nu se pot inca apuca de munca, una asteptand utilajele necesare lucrarilor de interior, cealalta - avizele pentru utilitati Castigatoare la licitatia derulata de Compania Nationala de Investitii (CNI) pentru finalizarea Salii Polivalente din Craiova, firmele Concas SA Buzau si Constructii Erbasu SA nu se pot apuca inca de lucrari.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
Masuri de criza luate de autoritatile din Buzau. In toate parcurile din oras, luminile se sting la miezul noptii, iar accesul persoanelor este interzis. Mai mult decat atat, municipalitatea a oprit si toate fantanile arteziene din oras si planuieste sa inlocuiasca toate corpurile de iluminat stradal cu unele economice.
ION de 37 de ani din jud. Buzau, care circula in aceeasi directie de mers, pe banda II. Din accident a rezultat ranirea grava a lui J. Calina de 79 de ani din jud. Buzau, pasagera in Ambulanta, care a ramas internata la spital.
Totul, pe de o parte, din cauza lipsei de educatie, iar pe de alta, din cauza inexistentei unor reguli clare. Sute de biciclete ale primariei din Buzau au fost vandalizate sau aruncate in sant.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Organizatia judeteana a PNL Buzau nu va sustine o eventuala revenire a lui Theodor Stolojan la sefia partidului, a declarat vicepresedintele filialei, deputatul George Scutaru. Potrivit acestuia, Stolojan nu are o sustinere puternica la nivelul judetului Buzau.
Presedintele PSD Buzau i-a atacat dur pe proprietarii marilor trusturi de presa din Romania, acuzandu-i de o mediatizare partizana si de orientari de dreapta.
Vom incerca sa sistematizam informatiile primite din teritoriu si probabil ca vom iesi cu un material legat de intentia de frauda, in mod deosebit a PD.
In total, in perioada 1 august - 31 decembrie 2014, statiile SIGUREC au colectat peste 1,000 de tone deseuri care au fost trimise direct in fabricile de reciclare din Romania.
Un barbat din Buzau, care s-a plans ca a fost inselat la pret, intr-un magazin din oras, a fost pus la pamant si calcat pe gat de agentii de paza.
Dupa prima runda din primavara, distanta fata de Steaua s-a marit la 11 puncte, apoi a urmat miracolul: gruparea din Ghencea a urcat pe primul loc cu mult inaintea Pastelui, asa cum visa Becali.
O politista din Buzau a fost gasita moarta, astazi, in propria casa. Medicii chemati de urgenta la fata locului au stabilit ca femeia a fost impuscata si nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.
Cezar Preda a sustinut la Buzau ca dosarele aflate in atentia DNA in momentul de fata, respectiv cel al lui Adrian Nastase si al lui Dinu Patriciu, sunt dosare vechi, carora le-a venit randul sa fie rezolvate, nefiind in nici un caz fabricate de la schimbarea puterii.
Un nou cutremur a avut loc, duminica dimineata, in Romania, dupa ce sambata seara pamantul se zguduise din nou, in zona seismica Vrancea.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii, cursurile sunt gratuite, au o durata de cinci zile si sunt finantate din fonduri UE si de la bugetul ministerului.
Este vorba despre reabilitarea DJ 701 limita judetului Dambovita-Gratia-Poeni-Silistea-Scurtu Mare-Slavesti-Ciolanesti-Zambreasca-Dobrotesti, beneficiar CJ Teleorman, reabilitare DJ 506 Cervenia-Vitanesti-Babaita, beneficiar CJ Teleorman, modernizare sistem rutier pe DJ 101B, DN 1 Snagov- Gruiu, beneficiar CJ Ilfov, si modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potential demonstrat ale judetului Buzau, beneficiar Parteneriat UAT CJ Buzau - UAT Comuna Mereni.
Evenimentul este initiat si organizat de CIADO Romania (Presedinte, Academician Constantin Balaceanu Stolnici) si ACFOR Romania (Presedinte Fondator, Mihail Mugur Lazar si Mihai George Lazar, Secretar ACFOR) - Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, in colaborare cu MTS si Ministerul Educatiei Nationale.
Evenimentul este initiat si organizat de CIADO Romania (Presedinte, Academician Constantin Balaceanu Stolnici) si ACFOR Romania (Presedinte Fondator, Mihail Mugur Lazar si Mihai George Lazar, Secretar ACFOR) - Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, in colaborare cu MTS si Ministerul Educatiei Nationale.
google-analytics.com